Wentelteefje....*Gewonnen brood * French toast*Torrija* Armer Ritter* Eggy bread*Gypsy toast* Rabanadas* Bombay toast* Roti telor* Pain perdu....
Hoe komt het wentelteefje aan zijn naam?
wie er iets over wil lezen hier
leerzaam en grappig tegelijk.
Ik ging tussen de middag even aan de slag....
en hoorden klak,klak toen ik de eitjes op de rand tikten van de kom....
Ik begin helemaal te begrijpen waarom ze in Vlaanderen deze lekkernij Klakkaard noemen.
*2 eieren
*2 dl melk (ik gebruik volle)
*50 gr suiker
*kaneel
*boter om in te bakken
*klop de eieren met melk in een kom of diep bord
wentel sneedjes brood door het mengsel
en bak in koekenpan aan beide kanten goudbruin
bestooien met suiker en beetje kaneel
of honing, confituur, maple syrup,vers fruit smaakt ook lekker erbij*
Smakelijk!!
Groeten,
Ger
***