ik stel elke dag de vraag; wat zullen we eten vandaag...
en krijg steevast het antwoord; maakt niet uit,doe maar iets makkelijks, het is veels te warm in de keuken achter de potten en pannen
De ene keer wordt het een salade,dan weer eens soep met 'n royaal belegd stokbrood,en dan komt die lekkere gekookte of gebakken nieuwe pieper met stukje vlees en groenten ook weer eens op de dis.
Normaal gesproken komt hier best vaak de Aziatische keuken op tafel...het bereiden gaat snel....dat zeker, maar het voorbereiden vergt nogal wat tijd, nou draai ik daar normaal m'n hand niet voor om.....
......maar geef mijn mannen deze keer hélemaal gelijk;-)
ik maak iets makkelijks......veel te warm in de keuken!!!
En dit maaltje werd het vandaag.
Normaal maak ik de kruidenpasta zelf in de vijzel van lavasteen, ''pok,pok......''
maar voor het gemak nam ik nou zakjes kant en klare rendang pasta.
Goed opletten en tijdig omroeren om aanbranden te voorkomen.
Rijkelijk bestrooien met verse koriander.
In tussentijd pandan rijst koken en komkommer aanmaken met azijn,zoetstof,beetje peper en wat verse koriander.
en binnen de kortste keren staat er een lekker maaltje op tafel!
Fijne avond!
Ger